Evenimente

Concert de muzică clasică DOR, a cincea ediție

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Pe 30 septembrie vă invităm să ne bucurăm împreună de tradiționalul eveniment cultural pe care asociația noastră, Agora for Life, îl organizează în fiecare toamnă la Conservatorul Regal din Bruxelles - concertul de muzică clasică DOR.

https://www.facebook.com/events/1243020003058210?active_tab=about

Prin acest eveniment ne dorim, pe de o parte, să alinam dorurile românilor aflați departe de țară, pe de alta să câștigăm noi prieteni pentru România. Început în anul 2018 din dorința de a vorbi, în inima Europei, despre valorile perene ale țării noastre, concertul DOR ajunge în această toamnă la cea de-a cincea ediție.

Invitații acestei ediții sunt: soprana Angela Ceban, Opera Monnaie din Bruxelles, Călin Han, un tânăr pasionat de instrumente tradiționale de suflat și promotor al acestora, pinistul și dirijorul Andrei Marta, cu care colaborăm încă de la prima ediție și violonistul Remus Azoitei, invitatul special, profesor de vioară la Academia Regală de Muzică din Londra, acompaniați de orchestra DOR.

Vă așteptăm sâmbătă, 30 septembrie ora 19:00, la Conservatorul regal din Bruxelles, să ne alinăm dorurile cu DOR!

Rezervări şi detalii la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0478543622.
Rezervările vor fi confirmate doar după efectuarea transferului bancar de 30 eur/pers ( bilet standard) sau 20 eur ( copii sub 12 ani) în contul asociaţiei noastre:

Agora for life VZW

IBAN: BE67 1030 3811 3287, Crelan Bank.

Comunicare: concert DOR, nume, prenume, număr persoane.