Terms and conditions

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
TERMENI SI CONDITII

1. Conditii Generale

Utilizatorii site-ului www.agoraforlife.ro isi pot comanda de pe acest site bilete pentru o gama variata de evenimente artistice, culturale, etc, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

www.agoraforlife.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului www.agoraforlife.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document. 

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor, dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor. 

Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea www.agoraforlife.ro si sunt protejate de legile internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute. 

 

2. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

 • alegerea evenimentului si a biletelor disponibile in functie de categorie
 • alegerea metodei de plata si introducerea datelor personale.
 • rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
 • onfirmarea comenzii de catre www.agoraforlife.ro.

 

3. Plati si facturare

Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul platformei PayPal, sau ulterior, dupa rezervarea biletelor.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

 

4. Procesarea si livrarea biletelor

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email (in cazul biletelor electronice) sau prin curier (in cazul biletelor fizice), in functie de optiunea selectata de client sau impusa de catre organizatorul evenimentului. In cazul biletelor fizice, costurile transportului vor fi suportate separat fata de pretul biletului de catre cumparator.

Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.

In cazul biletelor livrate prin curier, clientului ii este recomandat sa deschida plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Responsabilitatea Agora for Life asupra comenzii inceteaza dupa ce biletele au fost livrate in conditii normale catre cumparator.

Orice reclamatiile cu privire la deteriorarea sau nelivrarea biletelor nu va putea fi directionata catre www.agoraforlife.ro.

 

5. Deterioare, pierdere, retiparire

www.agoraforlife.ro nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute/furate/distruse sau doar deteriorate in orice fel ulterior livrarii catre utilizatorul final. In cazul in care cumparatorul poate fi identificat va putem reemite biletul electronic. In cazul in care cumparatorul nu poate fi identificat reemiterea biletului nu este posibila.  

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor prezente pe acestea. www.agoraforlife.ro nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

 

6. Modificari, anulari, returnari, deficiente organizatorice

Mutarea spectacolului/evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Biletele electronice se ramburseaza doar in cazul anularii sau amanarii evenimentului pentru care au fost achizitionate.

 • Detinatorii de bilete electronice vor primi suma platita deja pe bilete, mai putin taxele aditionale, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala.
 • Rambursarile se vor efectua numai in cazul in care acest lucru nu contravine termenilor si conditiilor impuse de organizator sau a locului de desfasurare. 
 • Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
 • In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, www.agoraforlife.ro isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare se poate realiza electronic, prin e-mail sau telefonic, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte. 
 • Returnarea biletelor achizitionate la concerte are loc doar in situatia in care evenimentul este amanat sau anulat.

 

7. Revanzarea biletelor

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la www.agoraforlife.ro catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau poate evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.

 

8. Consimtamant privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

www.agoraforlife.ro prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de vanzarea biletelor la evenimentele organizate de Agora for LIFE.

 

8.1. Principii de protectie a datelor  

 • Colectarea datelor personale se va efectua numai in scopurile specificate, explicite si legitime (prezentate la pct. 8.4)  
 • Datele NU vor fi prelucrate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu aceste scopuri;
 • Datele personale vor fi exacte, si actualizate (daca este necesar);
 • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-un mod de inalta securitate;
 • Datele personale nu vor fi partajate tertilor decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor existente intre parti;
 • Persoanele carora li se prelucreaza datele au dreptul la solicitarea accesului la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

 

8.2. Datele personale

 • Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila.
 • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, prenume adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, etc.

 

8.3. Colectarea datelor personale

 • Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:
 • Numele si datele de contact (numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon)
 • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
 • Colectam date despre caracteristicile pe care le folositi, produsele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
 • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile de limba si setarile regionale.

 

8.4. Scopul colectarii datelor personale

 • Informarea clientilor privind validarea si expedierea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele si/sau serviciile achizitionate
 • Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail), numai in cazul in care persoana vizata (cumparatorul) si-a exprimat in mod explicit acordul.
 • Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchetul General, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

8.5. Utilizarea datelor personale

 • Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopurile mai sus mentionate (pct. 8.4).
 • Vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 8.4).
 • Accesul la datele personale este strict limitat personalului Agora for LIFE.

 

8.6. Securitatea procesarii

 • Datele personale vor fi prelucrate/procesate in mod sigur si se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a le proteja impotriva distrugerii ori pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

 

8.7. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

 • Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
 • Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.
 • Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale, va rugam sa ne contactati la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Cerere semnata si datata.
 • Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, programe de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere/coduri de discount si oferte personalizate prin e-mail.

 

9. Cookies

9.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre un server sau catre un server al unei terte parti.

9.2. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila în principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului într-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: – preferintele în materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate în pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne îmbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

 

10. Consimtamant

 Prin utilizarea in continuare a serviciilor www.agoraforlife.ro declar faptul ca am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu caracter personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.